keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Sunnuntaina oli Mäntsälä mielessäin

Meillä oli sunnuntaina 22.7.2012 Mäntsälän kaikkien rotujen koiranäyttelyt. Beagleihin oli ilmoitettu 13 koiraa, joista 12 oli paikalla. Tuomarina oli Jari Fors. Beagleissä oli tällä kertaa todella kova taso 11 koiraa kahdestatoista sai ERI:n ja yksi EH:n. Lopuksi tuomarikin mainitsi yleisölle kovasta tasosta ja kertoi, että tämä ei ollut paras mahdollinen harjoitustuomarointipäivä harjoitustuomarille, koska paikalla oli niin kovatasoisia beaglejä.

Meillä meni kehässä mielestäni todella hyvin. Alohan sai näyttelyistä ERI:n ja SA:n ja oli avoimen luokan nartuissa kolmas neljästä AVO -nartusta. Paras narttu kehässä Aloha oli viides. Kova oli taso sekä nartuissa että uroksisa. Voimme olla todella tyytyväisiä ERI:n ja SA:han. Mäntsälän reissu oli  muutenkin kaikin puolin mukava. Paikalla oli paljon mukavia beaglen omistajia ja kasvattajia ja aurinko paistoi koko päivän täydeltä taivaalta.

Tässä muutamia sunnuntai-aamun kuvia. Saavuimme Alohan kanssa kehän laidalle ensimmäisinä. Kehistä en malttanut ottaa kuvia (vaikka oli järkkäri mukana), kun keskityin kehään menoon.