torstai 22. maaliskuuta 2012

Match Show Espoon koirakeskus 18.3.2012

Oltiin Alohan kanssa viime sunnuntaina taas mätsäreissä treenaamassa. Tällä kertaa paikkana oli Espoon koirakeskus. Tuomarina toimi Mia Puska. Paikalla oli monta koirakkoa ja tunnelma oli tiivis, mutta iloinen. Pienessä tilassa voisi luulla, että syntyy koirien välisiä selkkauksia. Näin ei kuitenkaan ollut vaan kaikki odottelivat rauhallisesti omaa vuoroaan. Ollaan oltu samassa paikassa kerran aikaisemminkin mätsäreissä.

Tällä kertaa Aloha esiintyi mielestäni todella rennosti ja hyvin. Sijoituimme pienten aikuisten luokassa sinisten viidenneksi. Hienosti meni siis tälläkin kertaa. Mikä parasta meillä oli mukava päivä hyvässä seurassa. Olimme liikkeellä koirapuisto ystäviemme kanssa. Tällä kertaa muistin ottaa järkkärinikin mukaan tapahtumaan. Otin jonkun verran kuvia ja ystäväni otti meistä muutaman kuvan, kun olimme kehässä.

Mätsärit ovat hyvää treeniä oikeita näyttelyitä varten. Ilmotin Alohan Pääsiäislauantain (7.4.2012) ryhmänäyttelyyn Vesilahteen. Paikalle tulee myös Alohan kasvattajan kaksi muuta kasvattia. Näyttelyissä on mielestäni mukavaa olla porukalla. Näyttelypäivät ovat usein aika pitkiä ja raskaita. Hyvässä seurassa päivä sujuu nopeasti. Muutaman kerran olen ollut näyttelyissä yksin ja se on mielestäni aika tylsää.