sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Alohan kuulumisia


Tähän alkuun heti pahoittelut siitä, että blogi-päivityksiä on tullut viime aikoina aika vähän. Täytyy ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa aktiivisemmin.

Me täällä odottelemme Alohan kanssa jo kovasti tulevaa viikonloppua ja Vesilahden ryhmänäyttelyitä. En ole uskaltanut ilmoittaa Alohaa vielä muihin näyttelyihin, kun olemme odotelleet juoksuja alkaviksi. Helmikuussa jo näytti, että juoksut alkavat. Se oli kuitenkin vain käyttäytymisen muuttumista, entistä aktiivisempaa merkkailu yms. Taisi vain johtua siitä, että ystävämme koiralla alkoi juoksut silloin ja Aloha merkkaili sen vuoksi, kun olimme paljon tekemisissä tämän koiran kanssa.

Laskeskelin, että Alohan juoksut olivat viime vuonna samaan aikaan, kun olimme Porvoon näyttelyissä eli syyskuun puolenvälintienoilla. Nyt alkaisi siis olla oikea aika. Juoksujen väli, kun on ollut 6-7 kk. Toivotaan, että juoksut alkavat pian tai mielellään heti Vesilahden näyttelyiden jälkeen ja Aloha pystytään astuttamaan. Voi toki olla, että Aloha aavistaa aikeemme ja on päättänyt jättää juoksut välistä ; )

Olimme edellisviikonloppuna käymässä Alohan kasvattajan luona moikkaamassa Alohan isukkia. Koirilla oli taas hauskaa yhdessä. Saivat juosta isolla aidatulla pihalla. Sunnuntaina tehtiin Alohan kanssa pitkälenkki Lahden katuja kuljeskellen ja käytiin purkamassa vähän ylimääräistä energiaa koirapuistossa. Olen huomannut, että omat lähipuistomme täällä Helsingissä alkavat käydä Alohalle tylsiksi ja olemmekin yrittäneet tehdä pidempiä lenkkejä ja samalla käydä tutustumassa muihinkin kuin "vakkari"puistoihimme. Ihana huomata, että illalla on vielä kahdeksan jälkeenkin valoisaa. Lisääntyneen valon määrän myötä on itsekkin energisempi töiden jälkeen ja jaksaa tehdä paremmin pitkiä lenkkejä koiran kanssa.

Alohan raakaruoat on taas täysin loppu. Kestivätkin vain n.1.5kk kahden-kolmen kuukauden sijaan. Ensi viikolla täytyy lähteä ruoanhakureissulle Pukinmäkeen. Kirjoitan tästä ja tulevista näyttelyistä lisää ensiviikolla.