tiistai 6. maaliskuuta 2012

Match Show Vantaa 4.3.2012


Oltiin Alohan kanssa sunnuntaina mätsäreissä Vantaalla Ojagon koiraurheilukeskuksella. Paikalla oli suuri joukko koiraharrastajia. Pienten aikuisten ryhmässä oli noin 90 koiraa. Päivä oli pitkä, mutta erittäin antoisa. Me kilpailimme Alohan kanssa numerolla kahdeksan. Jostain syystä olimme kuitenkin kehässä jo viidentenä. Edeltämme puuttui muutama koirakko, ilmeisesti he olivat samaan aikaan jossain toisessa kehässä.

Toisaalta tämä kiireellinen kehään meno kääntyi meille voitoksi. Meillä ei jäänyt turhaan aikaa jännittää kehänlaidalla. Aloha esiintyi todella hienosti. Juoksu ja seisominen sujuvat todella mallikkaasti. Petraamista vaatii vielä pöydällä seisominen. Minä taidan jännittää aina ennakkoon tuota pöydälle nostamista ja minun jännitykseni varmasti myös tarttuu koiraan.

Olemme käyneet kaiken kaikkiaan noin viisissä mätsäreissä Alohan kanssa. Tämä oli ensimmäinen punainen nauhamme mätsäreistä. Aikaisemmin mätsäreistä on tullut aina sininen nauha. Ollaan muutaman kerran sijoituttu sinisten ryhmän toiseksi ja kerran kolmanneksi. Sunnuntain mätsäristä kotiin viemisinä tuli punaisten kolmas sija. Tämä oli todella hieno suoritus noin yhdeksänkymmenen koiranjoukosta.

Kiitokset vielä järjestäjille hienosti järjestetyistä mätsäreistä! Border Agility Ry:n nettisivuilta löytyy kuvia tapahtumasta.

Tulokset:
Pienet aikuiset
punaiset
1
Oiva
havannankoira

2
Minni
skyenterrieri

3
Aloha
beagle

4
Lukas
parson russelinterrieri

5
Klapi
cairnterrieri

Jos minä oikein kiltisti istun niin saanko namin?

Palkinto poseeraus

Saako tällä leikkiä?

Minne sä piilotit sen säkillisen herkkuja, jonka voitin?