sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Koiranäyttelyjä keväälle ja kesälle 2012



Olen ilmoittanut Alohan nyt kaksiin näyttelyihin. Vapun päivänä 1.5.2012 mennään Hollolan ryhmiksiin ja 27.5.2012 Järvenpään kaikkien rotujen koiranäyttelyyn. Hollolassa on tuomarina Aila Lehmussaari ja Järvenpäässä Juha Putkonen.  Juha Putkonen on tuomaroinut Alohan kerran aikaisemminkin, mutta silloin Aloha oli vasta pentu.

Suunnitelmat meni näyttelyjen osalta uusiksi, kun alunperin Alohalle piti tulla näistä juoksuista pentuja. Kasvattaja halusi kuitenkin siirtää astutusta eteenpäin, joten nyt voimme osallistua kevään ja kesän näyttelyihin. Kovasti olen täällä miettinytkin mihin kaikkiin meidän on helppo matkustaa ja mitkä näyttelyistä sopivat muutenkin aikatauluihimme.

Hollolassa Aloha on ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa. Aloha täyttää 21.4.2012 kaksi vuotta. Mukava mennä Hollolaan, kun sinne on tulossa muitakin tuttuja beaglen omistajia. En ole kuullut vielä keneltäkään muulta beagle omistajalta, että he olisivat tulossa Järvenpäähän. Eiköhän sielläkin kuitenkin tuttuja ole. Mukavaa, että nyt keväällä on näyttelyitä täällä pääkaupunkiseudun lähettyvillä.  Ilman autoa on aika hankalaa osallistua etenkin ryhmänäyttelyihin, jotka järjestetään useimmiten pienillä paikkakunnilla kaukana julkisenliikenteen reiteistä.