perjantai 21. kesäkuuta 2013

Aurinkoista juhannusta kaikille!


Ollaan tutustuttu Alohan kanssa pääkaupunkiseudun koirapuistoihin. Viimeisimpänä uutena puistokokemuksena on Tuorinniemen (Herttoniemen) koirapuisto / -koirauimaranta tältä viikolta. Voin lämpimästi suositella tätä puistoa ja uimarantaa kaikille. Meidän biikeli nautti kaikin tassuin paikasta. Vauhtia riitti! Isojen koirien puoli oli todella iso ja mukavasti pienessä rinteessä. Tilaa riitti haistella ja juosta. Uimapuoli on erikseen pienen maantiesillan alapuolella.

Ollaan tykästytty kovasti uusiin valjaisiin. Uskon, että Alohakin tykkää niissä kulkea. Enää ei rasitu kaula niin paljon niinä hetkinä, kun beaglen nenä vie. Citykaneja on reittiemme varsille muutamia osunut!

Täällä ollaan nautittu kaikinpuolin kesästä ja nautitaan edelleen. Aurinkoa ja vähän sadettakin on ollut, mutta sehän ei meitä haittaa.  Ihanaa juhannnusta kaikille koirille ja niiden kavereille!






3 kommenttia:

  1. Tuttu paikka tuo Herttoniemi. Mekin ollaan siellä joskus piipahdettu ja uimapaikkana koirille todella oivallinen. Voin siis suositella minäkin! Auringonpaistetta ja leppoisaa oloa teille!

    Pimun ja Typyn emäntä

    VastaaPoista
  2. Vau pitääpä meidänkin luppakorvien tehda reissu tuonne! Me ihastuttiin vasta Rajasaareen :)

    VastaaPoista
  3. Ihana beagle! Meilläkin oli beagle rotuvaihtoehtona kun pentua katseltiin, mutta päädyttiinkin sitten meidän espanjanvesikoira/lagottomiksauspoikaamme, Onniin, josta minulla onkin blogi, käyhän kurkkaamassa jos kiinnostaa!

    www.radianceheartpaw.blogspot.fi

    VastaaPoista