perjantai 17. toukokuuta 2013

Kesän ensimmäinen Rajasaaren reissu

Eilen oltiin ensimmäistä kertaa tänä keväänä/kesänä Rajasaaren koirasaaressa. Paikka oli talven jäljiltä entisellään. Alohan riemuisaa vapaana juoksemista oli ilo katsella. Meressäkin tyttö kävi kastautumassa kainaloita myöden, kun avopuolisoni heitti keppiä. Uintia saamme vielä odotella :) Ehkä jo ensi kerralla!

Olen tällä viikolla  alkanut juoksemaan Alohan kanssa lenkkejä. Tytön kunto on erinomainen, joten uskalsin jo aloittaa juoksemisen. Intervalli -juoksuksi kai meidän juoksemista voi kutsua, kun aika tasasisin väliajoin täytyy pysähtyä haistelemaan. Olen yllättynyt miten nätisti Aloha juoksee minun takanani. Välillä tytön tekee mieli laukata, mutta heti kun puutun siihen jatkaa nätisti ravaamista. Vielä en ole käyttänyt juoksuvyötä vaan on menty ihan remmin kanssa.

Täytyy ostaa Alohalle vielä hyvät pehmustetut valjaat ja osittain joustava remmi ja sitten pääsemme kunnolla juoksemaan ja kokeilemaan Canicrossia. Tällä hetkellä siis vielä lenkkeilemme niin, että pidän remmiä kädessäni. Treenaamme myös ahkerasti toisten koirien nätisti ohittamista. Tämä on sujunut tällä viikolla todella hyvin. Treenissä on myös johtajuus yleisestikin: ovista mennään me omistajat ensin ja Alohan täytyy odottaa kiltisti käskyä ennen sisään tulemista yms.








1 kommentti:

  1. Mekin odotetaan malttamattomasti, että päästään taas Rajikseen. Mutta Typyllä on juoksu, joka kestää vielä parisen viikkoa. Sen jälkeen suuntaamme kyllä viivana meren ääreen! Isäntä käy silloin tällöin juoksemassa Typyn kanssa ja se kuulemma sujuu kohtuullisen mallikkaasti. Tietysti meidänkin tytön pitää aika ajoin pysähtyä nuuskuttelemaan ja haistelemaan. Minullakin on ollut ajatuksena ryhtyä lenkkeilemään Typsyn kanssa mutta valitettavasti taidan olla perilaiska ja periepäurheilullinen. Mutta jospa tässä saisi kipinän... Pimusta ei ole enää juoksukaveriksi mutta reippasti se jaksaa vielä kävelyretkiä tehdä.

    Pimun ja Typyn emäntä

    VastaaPoista