sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Alohan kanssa eri liikennevälineissä


Aloha on tottunut liikkumaan eri liikkennevälineissä etenkin joukkoliikennevälineissä, koska me emme omista autoa. Aloha on matkustanut junalla heti ensimmäisestä matkastaan lähtien. Me haimme Alohan Lahdesta junalla. Junassa on helppo matkustaa koiran kanssa niin kuin on myös raitiovaunussa ja metrossakin. Matkan kulku on tasaista ja tilaa on riittävästi koiralle. Aika usein Aloha kuitenkin kiipeää junassa syliin, koska siitä näkee maisemia paremmin.

Ollaan liikuttu jonkun verran myös lähiliikennebusseilla. Yhden kerran on tehty hieman pidempi matka bussilla Alohan kanssa. Mentiin viime syksynä Porvooseen koiranäyttelyyn. Menomatka sujui ongelmitta, mutta paluu matkalla huono olo yllätti Alohan juuri, kun olimme melkein perillä Helsingissä.

Aloha on tottunut kaikista huonoiten henkilöauton kyydissä kulkemiseen. Lyhyet matkat sujuvat nykyään jo melko hyvin, mutta pidemmillä matkoilla huonovointisuus yleensä tulee viimeistään loppumatkasta. Uskon, että tähän vaikuttaa tottumattomuus autossa matkustamiseen.


Junassa on helppo levätä!

Koiravaunussa matkustetaan välillä tiiviisti.

Autossa vähän jännittää matkustaa.

Paluumatka junassa menee sylissä leväten.

Junan ikkunoista näkee hyvin maisemia.

Välillä voi paistatella päivää lämpimässä auringonvalossa.

Junamatkustamisen riemua.