sunnuntai 12. elokuuta 2012

SavoShow Kuopio 3.-5.8.2012

Kuopion reissu sujui osaltamme oikein hyvin. Kotiin viemisinä Alohalle tuli 1x EH, 2xERI,1xSA, 1x VARA-SERTI ja 1x PN4. Yksi asia jäi näyttelytuloksissa hieman harmittamaan. Se oli tuo perjantain EH. Tuomari sanoi, että tämä on ERI:n koira, mutta saa tänään EH:n, koska antoi niin arasti tuomarin tutkia itseään. Koen, että tämä oli hieman oma mokani, koska en ottanut Alohasta tukevaa otetta ennen kuin tuomari tuli tutkimaan sitä. Tuomari oli pitkä mies eikä tällä kertaa ollut pöytää käytössä vaan tuomari tutki koirat maassa. Aloha pelästyi siis hiukan ylhäältä tulevaa tuomaria ja ei ollut niin suostuvainen tutkimiseen.

Lauantaina meni sitten todella hyvin ERI SA PN4 VARA-SERTI. Sunnuntaina tuomarilla oli sellainen linja arvostelussa, että vain muutama koira sai SA:n, joten ERI:n arvosteluun voi olla todella tyytyväinen. Reissu Kuopioon omille kotiseuduilleni oli kaikin puolin mukava. Reissuseura oli mukavaa, näyttelyissä kaikki toimi hienosti, säät olivat meille suotuisat, näin vanhoja kotiseutujani, tavattiin tuttuja ja sukulaisia ja iltaisin istuttiin iltaa: syöden ja juoden hyvin. Onnistunut miniloma siis!

Tässä muutamia kuvia kehistä perjantailta. Muilta päiviltä ei sitten olekaan kuvia, koska päätiin keskittyä kehään menemiseen perjantain oman sähläykseni vuoksi.























Tässä muutamia kuvia minusta ja Alohasta kehässä. Kuvat Päivi Makkonen ja Tiina Nerep.