torstai 17. toukokuuta 2012

Roihuvuoren ja Herttoniemen koirapuistot


Kävimme tänään koko perheen voimin tutustumassa Roihuvuoreen ja Herttoniemeen. Matkamme päämääränä oli mennä katsomaan kukkivia kirsikkapuita. Näimme päiväretkellämme paljon muutakin, kuin kirsikkapuut. Jäimme metrosta Siilitien asemalla josta kuljimme metsäreittiä kohti vesitornia, joka näkyy metroasemalle asti. Metsän keskeltä löytyi valkovuokkomerien lisäksi kaunis metsäinen koirapuisto. 

Luonto on selkeästi heräämässä jo kesään. Puut alkavat olla jo vehreitä ja kaikenlaisia kukkia kasvaa siellä täällä. Fiilis oli todella hyvä. Päivä oli suotuisa päiväretkeilyyn vaikka aurinko ei tänään paljon näyttäytynytkään. Vesitornin mäeltä oli näkymät kauas, kirsikkapuut olivat kauniita, koirapuistot viihtyisiä ja seura mitä mainiointa. Elämä hymyilee kaikin puolin! 

Voin suositella toistakin matkallemme osunutta koirapuistoa muillekkin koiranomistajille. Tämä puisto on todella iso ja siellä on koirille kaikenlaisia virikkeitä. Mielestäni metsänkeskellä ollut puisto oli näistä kahdesta se viihtyisämpi siellä luonto itsessään rakentaa kaikki virikkeet. Käykää kokeilemassa molempia. Toinen puisto on ihan vesitornin ja kirsikkapuupuiston vieressä ja toinen Siilitien asemalta, kun kävelee teollisuusalueen läpi (n.600 m) niin pitkälle kuin pääsee ja jatkaa hiekkatietä vesitornille päin.