tiistai 1. toukokuuta 2012

Hollolan/Jokimaan ryhmänäyttelyt 1.5.2012


Oltiin Alohan kanssa tänään ryhmänäyttelyissä, jotka oli alunperin tarkoitus järjestää Hollolassa. Näyttelyt oli kuitenkin siirretty Lahden puolelle Jokimaan raviradalle. Sääolosuhteet olivat aamulla ennen yhdeksää haasteelliset niin koiralle kuin emännällekkin. Kylmä pohjoistuuli puhalsi todella kylmästi. Olin varustautunut aivan liian kevyellä vaatetuksella. Onneksi kuitenkin aurinkopaistoi jo heti aamusta, ja yritti hiukan lämmittää meitä tuulesta huolimatta.

Näyttelyt sujuivat Alohalta todella hyvin. Aloha käveli ja seisoi taas todella hienosti. Tällä kertaa ei ollut pöytää käytössä, mutta tuomarin säkäkorkeutta mittaava mittatikku aiheutti pientä pelkoa Alohassa ja neiti ei seissyt oikein kunnolla. Tuomari sai kuitenkin Alohan mitattua vaikka asento ei ollut lähelläkään hyvää.

Beaglet arvosteli Aila Lehmussaari. Aloha oli ensimmäistä kertaa mukana avoimessa luokassa. Laatuluokasta tuli tulokseksi AVO ERI. Kilpailuluokasta tuli AVK PN1 ja SA. Paras uros/narttu kisassa oltiin VSP ja saatiin SERTI. Tämä on Alohan toinen SERTI. 

Mukavaa oli viettää aamupäivä beagletouhujen parissa ja nähdä muita beagle ihmisiä!

Kuvat: Pilvi-Tuulia Hautakomsi

Kuvat: Pilvi-Tuulia Hautakomsi